Diana & Cristi

Pe Diana și Cristi i-am cunoscut cu câteva luni înainte de nuntă prin intermediul unor prieteni tare dragi mie. Un cuplu frumos, liniștit ce mi-au povestit că își doresc un eveniment lejer, dar plin de energie în același timp fiindu-le aproape oameni dragi. Exact așa a fost. O zi de primăvară destul de călduroasă. Am ajuns acasă la ei...fiecare cu etajul lui. Fetele cu fetele, băieții cu băieții. În timp ce fetele se machiau sau își aranjau părul, băieții își căutau ciorapii, cureaua pentru pantaloni și alte lucruri mărunte însă foarte utile. :) Cu toate acestea, atmosfera era una foarte relaxantă.

Cum am fost gata cu pregătirile, emoționați, cu zâmbete largi și dragoste în suflet unul față de celălalt, am pornit către biserică pentru ceremonia religioasă, după care ne-am îndreptat către un loc umbrit pentru a realiza fotografii.

A urmat petrecerea mult așteptată de toți invitații. A fost la înălțime. O combinație de momente intime cu altele pline de nebunie, am petrecut clipe pe care le retrăiesc cu mare drag și acum... Cum a fost? Toată nebunia o vedeti mai sus.

Diana, Cristi, sunt tare bucuros că v-am cunoscut și că v-am fost alături într-unul dintre cele mai deosebite momente din viața voastră. Vă îmbrățișez cu mare drag!